title
کد خبر: 75345
00
آخر هفته گرم در شمال

سازمان هواشناسی اعلام کرده دمای هوا در سواحل دریای خزر طی روزهای پنجشنبه و جمعه افزایش می‌یابد و در برخی مناطق کشور شاهد بارندگی خواهیم بود.

به گزارش بهداشت نیوز: احد وظیفه گفت: طی سه روز آینده در جنوب سیستان و بلوچستان بخش هایی از استان هرمزگان و ارتفاعات زاگرس جنوبی در استان های فارس و کرمان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد ابر، بارش پراکنده باران، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد.
 
وی افزود: همچنین طی سه روز آینده برخی مناطق شمال شرق و شرق کشور در ساعات بعدازظهر و اوایل شب وزش باد شدید، گاهی همراه با گرد و خاک خواهند داشت و شدت باد در منطقه زابل بیشتر خواهد بود. امروز بعد ازظهر در برخی نقاط شمال و شرق اصفهان، قم، مرکزی و جنوب استان تهران هم وزش باد پیش بینی می شود.
 
وظیفه تأکید کرد: از لحاظ دمایی امروز و فردا دمای هوا در نوار شمالی کشور افزایش می یابد که در سواحل دریای خزر این افزایش دما محسوس تر خواهد بود ولی از روز شنبه کاهش دما و بارندگی در سواحل دور از انتظار نیست.
 
هوای تهران طی سه روز آینده صاف و گاهی وزش باد پیش بینی شده و بیشترین دمای هوای پایتخت به ۴۱ درجه می رسد که روز جمعه به ۴۲ درجه نیز افزایش خواهد یافت.
 
منبع: مهر

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.