title
کد خبر: 89463
00
هنوز مرگ دریاچه ارومیه جدی گرفته نشده است

عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: متاسفانه هنوز مرگ دریاچه ارومیه جدی گرفته نشده است، به طوری‌که لایحه دو فوریتی احیای دریاچه ارومیه چندین بار رأی نیاورده است.

به گزارش بهداشت نیوز: دکتر «محمد فاریابی» در پیش رویداد استارتاپ ویکند دریاچه ارومیه با بیان این‌که دریاچه ارومیه میراث ما و میراث گذشتگان است، اما امانت‌دار خوبی نیستیم، اظهار کرد: این استارت آپ‌ها به نوعی کمک در راستای آگاهی مردم و مسئولان است، که نشان دهیم این دریاچه برای ما مهم بوده و با خشک شدن آن جان ۱۴ میلیون نفر در خطر است.
 
وی ادامه داد: این پیش رویداد در تبریز، تهران و ارومیه انجام خواهد شد و برای این رویداد فرهنگی، زیست‌محیطی و حتی اقتصادی باید بازاریابی انجام گیرد.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز با بیان این‌که بازاریابی محتوا باید در استراتژی بازاریابی رویداد قرار گیرد، گفت: بازاریابی محتوا یک فرآیند بلند مدت و مستمر بوده و کمک می‌کند تا یک رویداد افراد متعددی را جذب کرده و از حمایت‌های مادی و معنوی آنان بهره‌مند شود.
                                      
فاریابی با اشاره به این‌که بازاریابی، جذب مخاطب برای رویداد بوده و علمی برای ایجاد رونق در کسب و کارها است، خاطرنشان کرد: همه مردم باید در راستای بازاریابی در خصوص دریاچه ارومیه نقش ایفا کنند، چون این یک وظیفه شرعی و قانونی ماست و آیندگان در راستای اقدامات انجام گرفته در خصوص این دریاچه از ما سئوال خواهند پرسید.
 
وی با بیان این‌که محتوا، حاکم و تعیین‌کننده مسیر است، خاطرنشان کرد: همه ما وظیفه داریم تا دنبال اقدامات دولت برای احیای دریاچه ارومیه باشیم و از سویی نیز اقدامات و مصوبات مجلس را پیگیری کنیم.
 
دانشیار دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز گفت: بازاریابی محتوا یک فرآیند مستمر است نه فرآیند مختصر و کوتاه.
 
وی با اشاره به اهداف بازاریابی محتوا، افزود: افزایش آگاهی مردم در خصوص رویداد، افرایش آگاهی در خصوص خدمات و وظایف، افزایش تعداد موقعیت‌های حضور فکری و فیزیکی، خلق و ارتقای وفاداری و افزایش حساسیت موضوع از جمله اهداف بازاریابی محتوا در این رویداد است.
 
فاریابی تصریح کرد: با توسعه‌ تکنولوژی، گران شدن رسانه‌های سنتی بازاریابی و تبلیغات و کاهش اثربخشی تبلیغات‌های سنتی، شکل سنتی بازاریابی و تبلیغات به سمت بازاریابی محتوا حرکت کرده و در یک سطح ملی و مجازی ارائه شود.
 
منبع: ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.