title
کد خبر: 85527
00
ربات‌ها، فضانوردان آینده می‌شوند+ تصاویر

نیاز به استفاده از ربات‌های انسان نما در پژوهش‌های فضایی، کارشناسان را به طور جدی به سمت دنبال کردن پروژه ربات فضانورد سوق داده است..

به گزارش بهداشت نیوز: به تازگی در آزمایشی منحصربه فرد، فضانورد مستقر درایستگاه فضایی بین المللی، موفق شد از فاصله دور، ربات انسان نمای (Rollin' Justin) را کنترل و هدایت  کند.


ربات انسان نمای (Rollin' Justin) حاضر درمرکز هوافضای DLR کشور آلمان،  طی 2 ساعت توسط فضانورد الکساندرا گرست مورد آزمایش و کنترل قرار گرفت.


کارشناسان معتقدند انجام این کار که با استفاده از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها انجام شده است در آینده به دانشمندان اجازه خواهد داد به پژوهش، نمونه برداری و حتی ساخت و ساز با استفاده از ربات‌ها درسایر سیاره‌ها بپردازند بدون اینکه مجبور به سفربه آن مناطق باشند.


این آزمایش به وسیله آژانس فضایی اروپا، ESA انجام شده است و هدف آن ارسال ربات‌های انسان نما به ماموریت‌های مختلف فضایی به جای انسان هاست، زیرا هزینه بسیار کمتری دارد و نیاز به اقدام‌های احتیاطی برای حفظ سلامت فضانوردان نیست.


محدودیت دانشمندان درباره ارسال ربات‌های فضانورد به سیاره و قمر‌های دور فضایی، سیگنال‌های رادیویی است که درفاصله‌های طولانی از بین می‌روند و درنتیجه ارتباط بین مرکز فرماندهی و ربات قطع می‌شود. این مشکل باعث شد تا دانشمندان به بررسی و ابداع روش‌های جدید انتقال سیگنال‌های رادیویی درفضا ازجمله پروژه (METERON) بپردازند تا بتوانند ربات‌ها را به دورترین مناطق درسایر کهکشان‌ها منتقل کنند.


درجدیدترین آزمایش انجام شده که هدایت ربات از ایستگاه فضایی بین المللی انجام شد محیط شبیه ساز سیاره مریخ برای ربات ایجاد شد به گونه‌ای که گویا ربات درسیاره مریخ درحال کاوش است.


نمونه اولیه ربات رولین جاستین درسال ۲۰۰۸ ساخته شده است، این ربات یک متر و ۹۱ سانتی متر طول و حدود ۲۰۰ کیلوگرم وزن دارد. ازجمله ویژگی‌های فنی این ربات دارا بودن باتری درونی و سرعت حرکت هفت و دو دهم کیلومتر درساعت است، دارا بودن حسگر شناور درتمامی مفصل‌های ربات، دو حسگر تعادلی، یک جفت دوربین استریو، دوربین‌های با توانایی تشخیص رنگ و نیز تعامل بالا با انسان ازجمله دیگر ویژگی‌های ربات است.


هدایت گر ربات باید دید کاملی از فضای اطراف ربات داشته باشد تا بتواند به خوبی آن را کنترل کند و همکاری کاملی با ربات داشته باشد.

منبع:Newatlas/باشگاه خبرنگاران جوان


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟