title
کد خبر: 81627
00
بارش سنگین برف تابستانی در ارتفاعات

در پی تغییری چشمگیر در آب و هوای اروپا، برخی ارتفاعات مرکزی و شمالی این قاره شاهد بارش سنگین برف بوده اند.

به گزارش بهداشت نیوز: در حالی که بسیاری از نقاط اروپا هم چنان درگیر گرمای شدید و آفتاب سوزانند اما توده هوای سرد خود را به برخی نقاط این قاره رسانده است.
 
پاییز با آب و هوای مرطوب و طوفانی شمال غربی اروپا را در بر گرفته و ارتفاعات آلمان و اتریش با بارش حدود ۵۰ سانتی متری برف آب و هوایی زمستانی را تجربه می‌کنند.
 
در حالی که حداقل دمای هوا در کشورهایی همچون اسپانیا، پرتغال، بسیاری از کشورهای مدیترانه ای و سراسر دریای سیاه تا رومانی و اوکراین هنوز ۳۰ درجه سانتیگراد است، بخش‌های مرکزی و شمالی اروپا با کاهش حدود ۱۵ درجه‌ای، حداکثر دمایِ ۲۰ درجه سانتیگرادی را تجربه می کنند.
 
به گزارش شبکه خبری الجزیره، اگرچه بارش برف در ماه اوت در ارتفاعات شمالی اروپا غیر معمول نیست، اما این مقدار از بارندگی و سرما استثنایی تلقی می شود. بر اساس پیش‌بینی‌ها انتظار می رود این آب و هوای زمستانی مدت طولانی باقی نمانده و تا اواسط هفته دمای هوا به ۲۷ درجه سانتی گراد بازگردد.
 
منبع: ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • از اینستاگرام تا مطب؛ چطور بفهمیم توصیه‌های پزشکی فضای مجازی قابل اعتمادند؟
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!