title
کد خبر: 73690
00
آتش‌سوزی شاهوار شاهرود مهار شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: آتش‌سوزی قله شاهوار شاهرود که از روز گذشته آغاز شده بود با تلاش محیط بانان و مردم محلی مهار شد.

به گزارش بهداشت نیوز: علینقی حیدریان از مهار آتش‌سوزی گسترده در شاهوار شاهرود خبر داد و بیان داشت: این آتش‌سوزی شامگاه آدینه در منطقه گُراب در کوه شاهوار رخ داد که به دلیل وزش باد شدید متأسفانه تشدید شده بود اما با تلاش مأموران منابع طبیعی و مردم محلی این آتش‌سوزی در بامداد شنبه مهار شد.
 
وی افزود: مأموران در منطقه به دنبال ریزترین شعله‌ها می‌گردند تا آن‌ها را نیز اطفا کنند چراکه به دلیل وزش باد شدید در این منطقه امکان حریق مجدد وجود دارد.
 
حضور اکیپ ارزیابی در شاهوار
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان، گفت: برآورد خسارات با حضور اکیپی از این اداره کل در دست اجرا است که گزارش تکمیلی آن اعلام خواهد شد.
 
حیدریان گفت: یکی از احتمالات بروز این حادثه خاموش نکردن صحیح آتشی بوده که توسط مردم و یا دامداران در منطقه گراب برپاشده بوده، عنوان می‌شود هرچند برای اظهارنظر قطعی درباره علت حادثه کمی زود است.
 
وی افزود: اطمینان از خاموش کردن آتش توسط مردم و گردشگران حتی اهالی بومی و دامداران می تواند از بروز حوادث این چنینی جلوگیری کند.
 
منبع: مهر

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.