title
کد خبر: 68505
00
حرکت طوفانی با سرعت 80 کیلومتر بر ساعت به سمت تهران

سخنگوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از حرکت طوفانی با سرعت 80 کیلومتر بر ساعت به سمت تهران خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز: هشدارهای مدیریت بحران

صمیم روزبهانی سخنگوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اظهارکرد: طبق اعلام اداره پیش بینی هواشناسی استان تهران طوفانی با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت از سمت فرودگاه امام خمینی(ره)به سمت غرب تهران در حال حرکت است.

وی با بیان اینکه در همین راستا مدیریت بحران تمامی دستگاه های امدادی و خدماتی را به حالت آماده باش در آورده است، گفت: به شهروندان توصیه می شود که از تردد غیرضروری در سطح معابر شهر تهران پرهیز کنند و چنانچه که در خیابان ها و معابر حضور دارند از توقف در کنار ساختمان های قدیمی و درختان کهنسال و همچنین داربست‌ها و اجسامی که احتمال سقوط آنها وجود دارد پرهیز کنند.

سخنگوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: لازم است هنگام وقوع طوفان شهروندان از قرارگرفتن در نقاط مرتفع مانند پشت بام هاو  لبه پنجره ها نیز خودداری کنند.

 

منبع:  ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.