title
کد خبر: 194623
00
ضرب الاجل یک هفته ای رئیس جمهور برای نهایی کردن طرح تحول مبارزه با کرونا

رئیس‌جمهور گفت: کار مسئولان اجرایی کشور فقط توصیه نیست و باید ضمانت اجرایی مناسب هم برای تصمیمات اتخاذ شده در نظر گرفته شود.

به گزارش بهداشت نیوز، سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با بیان اینکه برای تغییر این وضعیت نیازمند اقدام جهادی و جهشی هستیم، تأکید کرد: کار مسئولان اجرایی کشور فقط توصیه نیست و باید ضمانت اجرایی مناسب هم برای تصمیمات اتخاذ شده در نظر گرفته شود.

وی با تأکید بر اینکه باید از انفعال در نحوه مقابله با کرونا خارج شویم و رویکردهای فعالانه اتخاذ شود، تصریح کرد: ضروری است که سازوکارهای متناسب برای بسیج نیروهای داوطلب و نهادهای مردمی طراحی شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت دریافت پیشنهادات تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی و تجربیات عملی دستگاه‌های اجرایی سراسر کشور برای نهایی کردن طرح تحول در مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی و استانداری‌های سراسر کشور هر چه زودتر تجارب یک سال و نیم اخیر در مقابله با کرونا، موانع پیش رو و پیشنهادات تحولی خود را به وزارت بهداشت و وزارت کشور ارسال نمایند.

رئیسی همچنین تأکید کرد: طرح جامع تحول در نحوه مقابله با ویروس کرونا با استفاده از تجربیات یک سال و نیم اخیر کشور در کمیته ویژه‌ای تدوین و هفته آتی در دستورکار جلسه ستاد ملی کرونا قرار خواهد گرفت.

وی افزود: طرح جامع تحول شامل پروتکل‌های بهداشتی، سازوکارهای درمانی، فرآیند تأمین و تولید واکسن، سازوکار واکسیناسیون عمومی، برآورد وضعیت آینده کرونا و راهکارهای پیشگیری و نحوه مواجهه با انواع جهش یافته ویروس، سازوکارهای حمایت از کسب و کارهای متضرر از کرونا، نحوه حمایت شایسته از کادر درمان و افزایش مشارکت مردم و نهادهای مردمی در بخش‌های مختلف خواهد بود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه تدوین طرح تحول در نحوه مقابله با کرونا بلافاصله پس از پایان انتخابات، زیر نظر دفتر رئیس‌جمهور آغاز شده بود، اظهار داشت: با دریافت نظرات کارگروه‌های تخصصی و فراخوان پیشنهادات نو و اخذ تجربیات از مجامع علمی و تخصصی سراسر کشور، این طرح وارد مرحله نهایی و تصویب در ستاد ملی کرونا خواهد شد.

رئیسی با بیان اینکه باید خودمان را مجهز کنیم که اگر کرونا ادامه داشت چگونه کشور را اداره کنیم، تصریح کرد: در عین حمایت از تولید داخلی واکسن، برای واردات واکسن از خارج نیز از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم کرد.

وی همچنین در این جلسه وضعیت برخی استان‌ها از جمله گلستان و خراسان رضوی که شرایط حادتری دارند را در ارتباط ویدئوکنفرانسی و در گفت‌وگوی مستقیم با استانداران این استان‌ها، پیگیری کرد.

اعضای ستاد ملی کرونا نیز در سخنانی ضمن تقدیر از اهتمام آیت‌الله رئیسی در تشکیل جلسه کمیته‌های تخصصی و ستاد ملی کرونا بلافاصله بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف، گزارشی از عملکرد حوزه‌های خود ارائه کردند.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
یک عاشق جامانده از اربعین حسینی
1400/05/17 - 14:590 0
باید برای زندگانی طولانی مدت با کرونا برنامه ریزی کرد
1- مردم باید رعایت مسائل بهداشتی را بنمایند. (جلوگیری از ورود افراد بدون ماسک به اماکن عمومی و اداری و وسایل نقلیه)
2- دولت با کمک بسیج نسبت به واکسیناسیون عمومی بصورت گسترده در سطح کشور اقدام کند.
3- دسته بندی مشاغل : دسته اول ضروری و فوری و دسته دوم غیر ضروری و غیر فوری
1. دسته اول مشاغل ضروری (فروشندگان مواد غذایی) و فوری (بانکها و ادارات). این دسته از مشاغل بایستی کار خود را از اولین ساعات روز شروع کرده و حداکثر تا ساعت 12 ظهر فعالیت کنند.
2. دسته دوم مشاغل غیر ضروری (شیرینی و آجیل، آبمیوه و بستنی) و غیر فوری (طلافروشی، پارچه و لباس فروشی، لوازم منزل و ...). این دسته از مشاغل بایستی کار خود را از اولین ساعات بعد از ظهر شروع کرده و حداکثر تا ساعت 10 شب فعالیت کنند.
با تشکر
یک عاشق جامانده از اربعین حسینی
اینستاگرام بهداشت نیوز