title
کد خبر: 14487
00
نوزادان کدام کشورها بیشتر گریه می‌کنند

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که نوزادان درانگلیس،کانادا وایتالیا بیشترازنوزادان کشورهای دیگر گریه می کنند.

به گزارش «بهداشت نیوز» پروفسور دیتر ولک از بخش روانشناسی دانشگاه وارویک انگلیس دراین مطالعه، اولین نمودار جهانی از میزان طبیعی گریه نوزادان را در سه ماه اول تولد تدوین کرده است.
این محقق دریک بررسی که شامل حدود هشت هزار و 700 کودک در کشورهایی از جمله آلمان، دانمارک، ژاپن، کانادا، ایتالیا، هلند و انگلیس می شد، متوسط مدت ناآرامی و گریه نوزادان را در 24 ساعت در فرهنگ های مختلف در 12 هفته اول زندگی آنها مطالعه کرد.
این مطالعه نشان داد که نوزادان در دو هفته اول تولد خود حدود 2 ساعت در روز گریه می کنند، گریه کردن معمولا در 6 هفته به روزی حدود 2 ساعت 15 دقیقه افزایش می یابد و تا هفته دوازدهم به متوسط یک ساعت 10 دقیقه کاهش می یابد.
اما با این وجود این تحقیق نشان داد که برخی نوزادان در طول 24 ساعت به اندازه 30 دقیقه و برخی بیش از پنج ساعت گریه می کنند.
همچنین بیشترین میزان گریه نوزادان در انگلیس، ایتالیا، کانادا و هلند و کمترین میزان گریه در دانمارک، آلمان و ژاپن مشاهده شد.
از سوی دیگر بالاترین سطح کولیک که به گریه کردن بیش از 3 ساعت در روز برای دست کم سه روز در هفته گفته می شود در انگلیس ( 28 درصد نوزادن یک تا دو هفته ای ) ، کانادا (در 34.1 درصد نوزادان سه تا چهار هفته ای ) و ایتالیا ( در 20.9 درصد نوزادان 8 تا 9 هفته ای ) دیده شد.
برعکس کمترین میزان کولیک در دانمارک ( در 5.5 درصد نوزادان 3 تا 4 هفته ای ) و آلمان (6.7 درصد نوزادان 3 تا 4 هفته ای ) گزارش شد.
این نمودار جدید از مقدار طبیعی ناآرامی و گریه در نوزادان سراسر کشورهای صنعتی به ماموران بهداشتی کمک می کند تا به والدین اطمینان دهند که آیا نوزاد در سه ماه اول زندگی در یک محدوده طبیعی مورد انتظار گریه می کند و یا بیش از حد گریه می کند که ممکن است به ارزیابی بیشتر و حمایت اضافی والدین نیاز داشته باشد.
منبع ایرنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رسالت اصلی استاد بسیجی، پیشتازی در علم و فناوری و تبدیل دانش به محصول است
  • آمریکا به دنبال «تصاحب ایران» برای تسلط بر غرب آسیا است/ لزوم جراحی حکمرانی، گذار به اقتصاد دیجیتال و تمرکز بر هوش مصنوعی/ بهره‌گیری از ظرفیت «فرهنگ مخالفت» در غرب و لزوم بازسازی حکمرانی در چارچوب قان
  • دکتر حداد عادل: دانش‌آموز تراز انقلاب اسلامی باید در سه عرصه ایمان، علم و مدیریت رشد کند
  • جهش ۱۸ برابری محصولات سلول‌های بنیادی در بازار/ ایران در رتبه پنجم جهانی رگولاتوری سلول‌درمانی
  • لزوم بازنگری اساسی در «نظام پژوهشی» آموزش و پرورش
  • ماده واحده «ایجاد سهمیه بومی برای برخی رشته‌­های مورد نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مقاطع کاردانی و کارشناسی
  • کتاب سفیر پیشین ژاپن در ایران که پرفروش شد+عکس
  • تصویر کامل تر یکی از بلک هاوک هایی که در پایگاه الازرق آسیب دیده است
  • آمار عجیب و نگران‌کننده از سطح چربی خون ناسالم در ایرانی‌ها
  • واکنش معاون عراقچی به تصویب قطعنامه علیه ایران+عکس
  • استوری سردار آزمون برای ماکان، از شهدای مدرسه میناب +عکس