title
کد خبر: 99150
00
این مرد پیراهن یک تیم ملی را بر روی بدنش خالکوبی کرد! + عکس

یک مرد جوان خالکوبی بسیار عجیب و باورنکردنی بر روی بدنش زده است، این خالکوبی به مدت ۶۰ ساعت طول کشیده است.

یکی از طرفداران فوتبال پرو به تازگی عشق خود را نسبت به باشگاه مورد علاقه اش با خال کوبی پیراهن روی بدنش نشان داد. این تتو در مجموع ۶۰ ساعت طول کشید و واکنش‌های متفاوتی را در رسانه‌های اجتماعی گرفت.

خال کوبی عظیم این مرد که نامش ذکر نشده است، از ماه گذشته به صورت آنلاین مورد توجه قرار گرفته است، زمانی که ژان پیر سالیناس، هنرمند خالکوبی در لیما استودیو، شروع به ارسال ویدئو از فرآیند ساخت آن در فیس بوک نمود. اما در حالی که برخی از علاقه این فرد به باشگاه محبوبش، قدردانی کردند، دیگران گفتند او خیلی دیوانه است و حتی آن مرد را مسخره کردند و ادعا کرد رنگ‌های تیم سفید و آبی هستند، اما رنگ تیره بدن او باعث شده به جای آن یک ترکیب قهوه‌ای و آبی ایجاد شود.

ژان پیر سالیناس در فیس بوک نوشت:" این دیوانگی نیست، او مدت‌ها پیش دوست داشت این خالکوبی را داشته باشد، اما همین اواخر دل و جرات پیدا کرد این کار را انجام دهد. ظاهرا، طرفداران سرسخت لیما حتی از پایتخت پرو هم نیستند. او در واقع در انگلستان زندگی می‌کند و برای تعطیلات به آنجا می‌آید، یعنی سالیناس تنها چند روز طول کشید تا این خالکوبی را قبل از بازگشت فرد به انگلستان تمام کند.

به طور شگفت انگیزی، این اولین باری نیست که فردی به اندازه یک پیراهن با اندازه کامل از باشگاه فوتبال مورد علاقه خود خال کوبی می‌کند. سال گذشته، خوزه، یک مرد ۳۳ ساله اهل ریو دو ژانیرو، برزیل را که پیراهن فلامینگو را برای همیشه در تن او به امضا رسانده بودیم، نشان دادیم.

رکنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.