رئیس مرکز اورژانس اهواز از مفقودی یک تکنسین در سیل اندیکا خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز، ضمن تأیید گرفتار شدن دو نیروی اورژانس در سیل امروز شهرستان اندیکا، از تلاش جهت یافتن یکی از همکارانشان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور؛ ، امروز ۱۳ دیماه در پیِ وقوع سیل در شهرستان اندیکا در شمال خوزستان، یک اکیپ دو نفره از اورژانس این شهرستان که برای امدادرسانی به محل رفته بودند، دچار سیل شده و متأسفانه یکی از آنان مفقود گردیده است.
دکتر میرخشتی گفت: تمام دستگاههای حاضر در منطقه جهت یافتن فرد مفقودشده در حال تلاش هستند ولی متأسفانه تا کنون نتیجهای حاصل نشده است.
میرخشتی افزود: پسازاینکه این دو مأمور در محاصره سیل قرار گرفتند، برای نجات خود از خودرو پیاده شده که یکی از آنان نجات یافت ولی از وضعیت فرد دیگر تا کنون اطلاعی در دست نیست.
منبع: مرکز اطلاع رسانی اورژانس کشور


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.