title
کد خبر: 94700
00
هوای تهران همچنان در مرز شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: هوای پایتخت طی امروز (۱۱ آذر) در مرز شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است و این شرایط تا فردا تداوم دارد.

به گزارش بهداشت نیوز: حسین شهبازیا با بیان اینکه پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده افزایش تدریجی سرعت باد در صبحگاه امروز (۱۱ آذر) است، اظهار کرد: برای برخی ساعات وزش باد به بزرگی بالاتر از ۵ متر بر ثانیه انتظار می‌رود که احتمال افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال خواهد داشت.
 
وی با اشاره به اینکه به‌تدریج طی فردا (۱۲ آذر) بر میزان ناپایداری جوی افزوده خواهد شد، تصریح کرد: برای برخی ساعات این روز وزش باد موثر به بزرگی ۳ تا ۵ متر بر ثانیه پیش‌بینی می‌شود.
 
به گفته شهبازی همچنین دما هوا در پایتخت تا روز آینده روند کاهشی خواهد داشت.
 
وی در پایان با بیان اینکه کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته تهران منتهی به ۸ صبح امروز با شاخص میانگین ۹۱ در شرایط سالم قرار داشت، گفت: کیفیت هوای هم اکنون نیز همچنان با شاخص میانگین ۹۱ در محدوده شرایط سالم و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
 
ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.