title
کد خبر: 87532
00
گزارش 552 مورد همسرآزاری به اورژانس اجتماعی

مدیر کل بهزیستی آذربایجان غربی گفت: زوجین دارای اختلافات خانوادگی بیشترین مراجعه کننده به اورژانس اجتماعی هستند.

به گزارش بهداشت نیوز: سعید فریور افزود: زوجین دارای اختلافات خانوادگی بیشترین مراجعه کننده به اورژانس اجتماعی هستند و بعد از آن زوجین متقاضی طلاق، همسرآزاری و کودکان  کار در رتبه های بعدی قرار دارند.
 
فریور با تاکید به اینکه مراکز مداخله در بحران های فردی و خانوادگی از سال 79 با هدف به حداقل رساندن  زمان دسترسی مردم به منابع اجتماعی تاسیس شد و در سال های بعد به نام اورژانس اجتماعی تغییر نام داد، تصریح کرد: تعداد 114 اورژانس اجتماعی و 6 پایگاه خدمات اجتماعی در آذربایجان غربی خدمات رسانی می‌کنند.
 
وی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی علت به وجود آمدن بیشتر همسرآزاری و در نتیجه اختلافات خانوادگی است، خاطرنشان کرد: تربیت دینی و علمی فرزندان، رفع معضل بیکاری، آموزش‌های مناسب مهارت های اجتماعی از دوران کودکی در مدارس و حفظ هویت دینی و ملی از راه حل‌های منطقی جلوگیری از بسیاری از آسیب های اجتماعی است.
 
مدیر کل بهزیستی آذربایجان غربی اظهار کرد: از آغاز سال جاری تاکنون تعداد 552  مورد گزارش همسرآزاری از   14 مرکز اورژانس اجتماعی در سطح استان گزارش شده است. بیش از 12 هزار و 491 تماس در شش ماهه  اول سال جاری با خط 123 اورژانس اجتماعی انجام شده که بیشترین تماس ها در حوزه اختلاف خانوادگی و همسر آزاری بوده است.
 
منبع: ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.