title
کد خبر: 8287
00
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:
درآمد ماهانه 63 درصد بیمه‌شدگان کمتر از 700 هزار تومان است

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: 40 میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

به گزارش بهداشت نیوز، محمد جواد کبیر در جلسه شورای اداری ملکان اظهار کرد: پوشش بیمه همگانی و برخورداری عادلانه همه اقشار شهری و روستایی از بیمه در برنامه‌های مهم دولت تدبیر و امید قرار دارد.

وی افزود: سازمان بیمه سلامت به وعده‌های رئیس جمهور در ایام انتخابات جامه عمل پوشانده و در حال حاضر 63 درصد از بیمه شدگان این سازمان از اقشار آسیب پذیر جامعه بوده و درآمد ماهیانه آن‌ها زیر 700 هزار تومان است.

کبیر ادامه داد: دولت یازدهم با چتر حمایتی خود درصدد حمایت از گروه‌های ضعیف جامعه می‌باشد.

وی در ادامه به فداکاری مردم آذربایجان در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی نیز اشاره کرد و افزود: مردم آذربایجان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان پشتوانه محکمی در پیروزی این انقلاب سهم داشته و نقش مهمی ایفا کردند.

کبیر خاطرنشان کرد: فرزندان غیور و جان برکف آذربایجان در قالب لشگر عاشورا جانفشانی کرده و باعث شدند در میدان باطل علیه حق پیروز شویم.(ایسنا)


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.