کد خبر: 76737
تاریخ انتشار: یکشنبه 07 مرداد 1397 - 15:03
سخنگوی وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان خواستار سرمایه گذاری مشترک افغانستان و کشورهای منطقه به خصوص تجار افغان و ایران برای تولید دارو شد.
به گزارش بهداشت نیوز: سخنگوی وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان خواستار سرمایه گذاری مشترک افغانستان و کشورهای منطقه به خصوص تجار افغان و ایران برای تولید دارو شد.داکتر وحید مجروح گفت: حدود 25 شرکت تولید دارو در افغانستان فعال هستند که 5 تا 8 درصد نیاز افغانستان را تامین می کند.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به تلاش های دو سال گذشته، کارخانه های بزرگ تر تولید دارو در افغانستان احداث شود تا انشاالله در سال های آینده قسمت زیادی از داروهای مورد نیاز در داخل کشور تامین شود.
سخنگوی وزارت صحت عامه/ بهداشت تاکید کرد: احداث کارخانه های تولید دارو و همچنین شفاخانه های بزرگ تخصصی زمینه را برای بازگشت داکتران مهاجر که در جمهوری اسلامی ایران آموزش دیدند فراهم می کند.
وی تصریح نمود: در سه سال گذشته ، تمرکز جدی روی گسترش خدمات صحی فوق تخصصی در شفا خانه های دولتی بوده و خدمات صحی از لحاظ کیفی و کمی وسعت قابل توجهی یافته است.
مجروح با بیان اینکه تعداد مراکز صحی از 500 مرکز به 2700 مرکز رسیده است تاکید کرد: حدود 67 در صد مردم با فاصله یک ساعت پیاده به مراکز صحی دسترسی دارند و اگر دو ساعت پیاده را در نظر بگیریم حدود 87 درصد مردم می توانند از خدمات صحی بهرمند شوند.
سخنگوی وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان افزود: در سال های گذشته حدود 1600 مادر در هر صد هزار زایمان جان خود را از دست می دادند اما این آمار به 667 مورد رسیده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.