کد خبر: 7635
تاریخ انتشار: سه شنبه 12 بهمن 1395 - 14:00
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت خبر داد
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت از آمادگی جمعیت هلال احمر برای راهاندازی درمانگاه دوم در نجف خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر علی حیدری با اشاره به آمادگی جمعیت هلال احمر برای راه اندازی درمانگاه دوم در نجف، گفت: طی هفته گذشته مکاتباتی با نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق داشته و آمادگی خود را برای راه اندازی درمانگاه دوم در نجف اعلام کردیم.
بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، وی در ادامه گفت: چنانچه مراحل جانمایی و انتخاب محل مناسب و پرتردد زائرین شناسایی و آماده شود، درمانگاه دوم خود را برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به زائرین عتبات راهاندازی خواهیم کرد.(ایسنا)
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.