title
کد خبر: 7388
00
 کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از عملکرد اورژانس در حادثه پلاسکو تقدیر کرد

کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی امروز از عملکرد مناسب اورژانس در حادثه ساختمان پلاسکو تقدیر کرد.

به گزارش بهداشت نیوز، با وجود شرایط بسیار سختی که در زمان حریق و فرو ریختن ساختمان پلاسکو بر فضا حاکم بود نیروهای امدادی و اورژانسی به صورت 24 ساعته در محل حضور داشتند.

 امروز جلسه ای با حضور دکتر علی نوبخت رییس کمیسیون بهداشت و درمان و اعضای این کمیسیون در مجلس شورای اسلامی و سرپرست اورژانس کشور برگزار شد که عملکرد اورژانس را در این جلسه مطلوب  اعلام کردند.

 در این جلسه از عملکرد خوب و مطلوب اورژانس و نیروهای اورژانسی توسط  کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر شد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.