کد خبر: 68260
تاریخ انتشار: سه شنبه 08 خرداد 1397 - 11:32
براساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی مرزبانی سیستان و بلوچستان بر اثر تله انفجاری در مرز پیشین در جنوب این استان یک مرزبان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
به گزارش بهداشت نیوز: در خبر دوشنبه شب این پایگاه آمده است: در این حادثه که ساعتی پیش رخ داد گروهبان یکم علیرضا دهمرده به شهات رسید.
در این اطلاعیه ذکر شده است: این تله انفجاری توسط اشرار در مرز پیشین شهرستان سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان کار گذاشته شده بود.
بر اساس این اطلاعیه جزئیات بیشتر این حادثه متعاقبا اعلام می شود.
شهرستان سرباز با مرکزیت شهر راسک در جنوب سیستان و بلوچستان واقع شده و منطقه پیشین آن هم مرز با کشور پاکستان است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.