رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران با حضور در محل برپایی نمایشگاه نقاشی این پرستار بر ضرورت حضور قشر پرستار در عرصه های فرهنگی و هنری تاکید کرد.
به گزارش بهداشت نیوز، حمید چراغی رئیس نظام پرستاری تهران به همراه مهدی امیرجانی مدیر روابط عمومی سازمان نظام پرستاری از نمایشگاه پرستار نقاش که اختتامیه آن بود بازدید به عمل آوردند.

یلدا بخشایش پرستار نقاش در حاشیه این بازدید با بیان اینکه موضوع این نمایشگاه زن است، اظهار کرد: این نمایشگاه شامل آثار انتزاعی و ذهنی است که بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه برای نخستین بار برپا میشود، افزود: در دنیای هنر هر هنرمند با روش دیدگاه های متفاوتی به یک موضوع می پردازد.

این پرستار هنرمند ادامه داد: من در این نمایشگاه می کوشم از دیدگاه بیولوژیک و با استفده از سمبلها به موضوع زن بپردازم. تابلوهای این نمایشگاه با رنگ های روغن ، اکرولیک و رنگ ماشین بود.
بخشایش با بیان این که هر دختری با فرزندان آینده خود از مادر متولد می شود، افزود: که سالها بعد شاید ۲۰ تا ۴۰ سال آینده آنها را به دنیا می آورد این موضوع بسیار مهم حساس و قابل توجه است.

وی با تأکید بر فرزند، مادر و مادر مادر گفت: همچنین من می کوشم سنبلهای جدیدی اضافه کنم نظیر سوزن سبز رنگ(طبق یک ضرب المثل ترکی زنها به مانند سوزن دوخت است که از چادر خانواده بیرون بزند یا وارد شوند تکه ها را به هم وصل می کنند هر زنی می تواند با توجه به نقش ریشه ای زنها در جامعه بشری به طور مثال با شروع کشاورزی و درک امنیت خود به عنوان یک ستون محکم در خانواده به بررسی افزایش ظرفیت های خود بپردازد.)

این پرستار هنرمند افزود: تا آنها را بهتر درک کند و به طور مناسب را به فراخور شرایط خود و جامعه پرورش دهد پس تابلوی هستم را مشاهده می کنند که این واژه در زبان کردی به معنای بیدار شدن می باشد.
بخشایش اظهار امیدواری کرد این نمایشگاه علاوه بر جلوه و گیرایی بصری پیام خود را به وضوح به بینندگان برساند


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.