title
کد خبر: 48451
00
نیروهای ساختاری بازار عامل اصلی افزایش چشمگیر قیمت طلا است

یک تحلیلگر برجسته اقتصادی بر این باور است که نیروهای ساختاری بازار و همین طور عوامل اقتصادی و سیاسی تاثیر زیادی بر افزایش چشمگیر قیمت طلا در بازارهای بین المللی داشته است.

به گزارش بهداشت نیوز، جیم ریکاردز تحلیلگر ارشد بازارهای جهانی در واکنش به افزایش قیمت طلا تاکید کرد: این تنها عوامل اقتصادی و سیاسی نبوده است که موجب افزایش قیمت جهانی طلا شده است بلکه نیروهای ساختاری بازار نیز در این مساله نقش مهم و کلیدی داشته است.

بر اساس این گزارش وی تصریح کرد: ما در سومین سال افزایش قیمت جهانی طلا قرار داریم و به نظر من بازار طلا هنوز راهی طولانی را در پیش دارد. نیروهای ساختاری بازار بسیار مثبت است و به نظر من آینده درخشان تری در انتظار طلا خواهد  بود.

وی افزود: در سال ۲۰۱۸ میلادی باید جنگ تجاری و ارزی بین آمریکا و چین را زیر نظر داشته باشیم. بحران در شبه جزیره کره و استیضاح احتمالی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می تواند رویدادهای مهم ۲۰۱۸ باشد.

این تحلیلگر ارشد اقتصادی اظهار داشت: اگر دموکرات ها برنده انتخابات میان دوره ای آمریکا شوند، زمینه لازم برای استیضاح ترامپ فراهم خواهد شد. هر گونه نااطمینانی سیاسی و اقتصادی در شرایط کنونی می تواند موجب افزایش بیشتر قیمت جهانی طلا شود.

ریکاردز گفت: به نظر من سومین دوره رشد فزاینده قیمت طلا در بازارهای جهانی آغاز شده است. نخستین دوره مربوط به سال های ۱۹۷۱ تا ۱۹۸۰ میلادی بوده که قیمت طلا ۲۰۰۰ درصد رشد داشت. دومین دوره بین سال های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۱ میلادی بود که قیمت طلا ۶۵۵ درصد افزایش یافت و سومین دوره نیز به نظر من از دسامبر ۲۰۱۵ آغاز شده است. قیمت طلا از دسامبر ۲۰۱۵ تاکنون ۲۷ درصد رشد داشته است. به نظر من سال ۲۰۱۸ میلادی یک دوره حساس و تعیین کننده برای طلا خواهد بود.

ریکاردز به این دلیل شهرت زیادی دارد که پیش بینی کرده است قیمت هر اونس طلا تا ۴۰ سال آینده به بیش از ۱۰ هزار دلار خواهد رسید.

وی در این باره گفت: قیمت هایی که من اعلام می کنم بر اساس تجزیه و تحلیل های آماری و نمودارها است. اگر یک بحران نقدینگی یا مالی در عرصه بین المللی به وقوع بپیوندد، زمان دستیابی به قیمت ۱۰ هزار دلاری برای طلا زودتر خواهد بود.

 

منبع:سایت طلا

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.