تحلیلگران موسسه سرمایه گذاری تی دی اس بر این باورند که بازار طلا در شرایط کنونی نیازمند یک کاتالیزور جدید برای ادامه روند صعودی قیمت است.
به گزارش بهداشت نیوز، موسسه سرمایه گذاری تی دی اس در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد: در حالی که قیمت طلابالاتر از سطح ۱۳۳۰ دلار در هر اونس تثبیت شده به نظر می رسد این فلز گرانبها منتظر یک کاتالیزور جدید است تا بتواند به روند صعودی ادامه دهد.
بر اساس این گزارش بارت ملک تحلیلگر ارشد موسسه تی دی اس در این باره تاکید کرد: قیمت طلا در هفته گذشته با کاهش نسبی روبرو شده است که این مساله با توجه به رشد فزاینده قیمت در ۵ هفته قبل از آن تاحدی طبیعی بوده است. برخی از فشارهای وارد شده به قیمت طلا ناشی از تقویت ارزش دلار، افزایش شاخص سهام در بازارهای بین المللی بوده است.
وی در ادامه افزود: به نظر من قیمت طلا در شرایط کنونی در حال تثبیت شدن است و طلا برای ادامه روند صعودی طی هفته های آینده نیاز به یک کاتالیزور جدید دارد.
بارت ملک تصریح کرد: اگر روند صعودی شاخص سهام در بازارهای مالی ادامه یابد و ارزش دلار نیز تثبیت شود، قیمت طلا در روزهای آینده تحت فشار بیشتری قرار خواهد گرفت.
موسسه تی دی اس پیش بینی می کند که بهبود رشد اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۱۸ میلادی موجب خواهد شد تا فدرال رزرو نرخ بهره را همچنان افزایش دهد.
بارت ملک بر این باور است که روند صعودی قیمت جهانی طلا در سه ماه دوم امسال تشدید خواهد شد. هرگونه کاهش شاخص سهام در بازارهای بین المللی یا انتشار آمارهای اقتصادی ناامید کننده در آمریکا می تواند موجب افزایش قیمت طلا تا ۱۳۵۷ دلار شود.
به نظر می رسد نخستین سطح مقاومتی قیمت طلا در کوتاه مدت ۱۳۳۸ دلار خواهد بود و اگر این سطح شکسته شود قیمت طلا تا ۱۳۴۵ دلار افزایش خواهد یافت.
سطح حمایتی قیمت طلا نیز در کوتاه مدت ۱۳۲۴ دلار است و اگر این سطح شکسته شود قیمت طلا تا ۱۳۲۰ دلار کاهش خواهد یافت.
منبع:سایت طلا


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.