کد خبر: 45025
تاریخ انتشار: جمعه 15 دي 1396 - 16:54
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه هدف از اجرای طرح پزشک خانواده بهبود اقتصاد سلامت، دسترسی آسان به خدمات با کیفیت و ارتقای شاخص های سلامت است، افزود: در کشور به طور متوسط به ازای هر ۲۰ هزار و ۷۰۰ نفر، یک پزشک عمومی وجود دارد.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر علیرضا رییسی در جمع مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اظهار داشت: طرح پزشک خانواده باید سطوح یک، دو و سه خدمات بهداشتی را پوشش دهد و برای اجرایی شدن این طرح، گسترش پرونده الکترونیک سلامت ضروری و لازم است.
وی ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دلیل اقدامات ارزشمند در حوزه بهداشتُ یادآور شد: با توجه به اقدامات انجام شده در سطح یک خدمات، باید برنامه ریزی اساسی در سطوح دو و سه نیز انجام شود.
دکتر رییسی خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد از زنان باردار به پزشک خانواده و مراقبین سلامت مراجعه نکرده و به طور مستقیم به متخصصان زنان مراجعه می کنند بنابراین لازم است که سطوح دو و سه نظام ارجاع نیز فعال شود.
دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه طرح پزشک خانواده ابعاد مختلفی دارد و نباید فقط به ویزیت توجه شود، افزود: استان مازندران رتبه پنجم دانشگاه ها را از نظر جمعیت دارد و با توجه به این گستردگی جمعیت، ارائه خدمات بهداشتی درمانی با کیفیت، نیازمند تلاش مضاعفی است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای کشاورزی و توریست پذیری استان مازندران، بر ضرورت توجه بیشتر به پیشگیری در حوزه بهداشت تاکید کرد.
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.