title
کد خبر: 3615
00
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر خبر داد
راه‌اندازی خط تولید رشته‌های مورد نیاز صافی دیالیز در هلال احمر؛ بزودی

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر از راه‌اندازی خط تولید هالوفایبر (رشته‌های مورد نیاز در تولید صافی دیالیز) تا ۲۲ بهمن و همسو با اقتصاد مقاومتی در شرکت تجهیزات پزشکی هلال‌احمر خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز،  مهدی عبدوس با اعلام اینکه تا ۲۲ بهمن خط تولید هالوفایبر (رشته های مورد نیاز در تولید صافی دیالیز) راه‌اندازی خواهد شد، گفت: این محصول هم اکنون از خارج، وارد کشور می‌شود و در سال حدود ۶ میلیون یورو برای شرکت تجهیزات پزشکی هلال و ۲۰ میلیون یورو برای کشور ارزبری دارد، اما با تولید آن در داخل علاوه بر خودکفایی، توان صادرات به سایر کشورها را نیز خواهیم داشت.

وی افزود: هم‌اکنون کشور تولید کننده هالوفایبر (رشته‌های مورد نیاز در تولید صافی دیالیز) با انتقال تکنولوژی تولید این محصول به داخل کشور موافقت کرده و نقشه کار شرکت سها برای راه‌اندازی این خط تولید، یکسال خواهد بود.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به افزایش هماهنگی و هم‌افزایی میان داروخانه‌های مرکزی و  مراکز استان‌های هلال‌احمر،   اظهار کرد: بر این اساس با توجه به تاخیر کمی که از سوی بیمه‌ها در پرداخت به داروخانه‌ها  وجود دارد، تلاش کرده‌ایم تا سبد کامل‌تری را برای داروخانه‌ها تهیه کنیم.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، وی گفت: هم‌اکنون داروخانه‌های هلال‌احمر در داخل تهران تا ساعت شش بعد از ظهر نسخه‌های بیماران را تایید می‌کنند؛ چراکه هدف اصلی این است که زیاد خط‌کش حسابداری و مالی در این زمینه نگذاریم تا به عنوان بازو و معین سیستم سلامت و سازمان‌های بیمه، خدمات بهتری به هموطنان ارائه دهیم.(ایسنا)


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.