title
کد خبر: 3613
00
همراه با پژوهشگران برتر:
 مبدع بندآورنده های سریع خونریزی، تجاری ساز برتر دانشگاه امیر کبیر

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که امروز عنوان تجاری ساز برتر دانشگاه را کسب کرد، مبدع بندآورنده های سریع خونریزی است که در جراحی ها کارکرد موثری دارد.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر 'سهیلا سلحشور کردستانی' که روز دوشنبه در جشنواره پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان تجاری ساز برتر را به خود اختصاص داد، گفت که این عنوان را به دلیل ایده هایی که 25 سال کار تحقیقاتی روی آنها انجام داده و موفق به تجاری سازی آنها شده، کسب کرده است.
سلحشور خاطرنشان کرد که ساخت 'بندآورنده های خونریزی' از مواد طبیعی که برای انسان بسیار بی خطر است، ابداع 'پانسمان زیست فعال' برای زخم های دیابتی، زخم های بستر و زخم های حاد و تولید 'محلول های ضدعفونی کننده' برای دست، زخم، سطوح و غیره از جمله این ایده ها هستند.
سلحشور یادآور شد که تمامی این ایده ها اکنون به تولید انبوه رسیده اند و در داروخانه ها و بیمارستان ها مورد استفاده قرار دارند.
وی در مورد بندآورنده های خون ریزی گفت: این بندآورنده ها به اشکال مختلف پودر، اسفنج های بیولوژیک و غیره تولید می شوند و با استفاده در جراحی های مختلف به سرعت خونریزی را بند می آورند و نیاز به تزریق خون به دلیل از دست رفتن زیاد خون را برطرف می سازند.
این تجاری ساز برتر دیگر کاربردهای این بندآورنده خونریزی را برای بیماران هموفیلی و سایر بیمارانی عنوان کرد که مشکلات انعقادی دارند؛ استفاده در جراحی های قلب باز، آنژیوگرافی و جراحی های لاپراسکوپی از دیگر کاربردهای این بندآورنده های خون ریزی است.
سلحشور در مورد محلول های ضدعفونی نیز توضیح داد که این محلول ها با استفاده از فناوری نانو ساخته شده اند؛ مواد اولیه این محلول های نقره است که به صورت نانونقره برای ضدعفونی کردن زخم کاربرد دارد.
وی با اشاره به این که استفاده از بتادین و الکل برای ضدعفونی کردن زخم ها امروزه در جهان به شدت منسوخ شده است ، گفت: این محلول ها بدون الکل هستند و مطلقا هیچ ماده الکلی در ساخت آنها استفاده نشده است.
این تجاری ساز برتر دانشگاه صنعتی امیر کبیر تاکید کرد که این محلول هیچ آسیب به سلول ها نمی رساند، برای زخم های باز نیز بسیار ایمن است و قدرت ترمیم سلولی را بالا می برد.(ایرنا)


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.