title
کد خبر: 3551
00
دفاع تمام قد لاریجانی از وزیر بهداشت

به گزارش بهداشت نیوز، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در حاشیه افتتاح ۱۲ بیمارستان صحرایی در زاهدان از وزیر بهداشت دفاع کرد. وی اظهارات خود را در صفحه اینستاگرامش ارسال کرده است.

متن این پست بدین شرح است:
"سیاستمدارانی مانند وزیر بهداشت و درمان دولت وقت که تلاش می‌کنند مشکلات حوزه‌ی سلامت و بهداشت مردم را حل کنند نمونه‌ای از کسانی هستند که در جریان رحمت قرار می‌گیرند البته کار ایشان بسیار سخت است چرا که با بدهی بسیار در حوزه بهداشت و درمان روبه رو هستند بنابراین دولت و کمیسیون بهداشت و درمان باید تدبیری بیندیشند تا وضعیت این بخش را ساماندهی کنند چرا که به سرنوشت تندرستی مردم وابسته است اما هنوز سامان نیافته است، مجلس و دولت تلاش کرد منابع خوبی برای حوزه سلامت تعبیه کند اما لازم است تصمیمات مهم تری گرفته شود.
دولت و نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس باید همت کنند مشکلات این بخش حل شود.
سیاستمداران باید کار خود را بر مبنای حل مسائل مردم که شغل و آبادانی محور آن است قرار دهند البته افرادی هستند که به امور دیگر می‌پردازند و آن‌ها در گروه رحمت الهی قرار می‌گیرند.
عده‌ای نیز با پرچم طرفداری از مسلمانان و سر دادن شعار اشهد ان محمد رسول الله برای مسلمانان زحمت ایجاد کرده‌اند؛تروریست‌ها و جولان آن‌ها نیز از این دسته هستند که ستم بزرگی را ایجاد کردند.
رزمایش تخصصی و فوق تخصصی افتتاح دوازده بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه در زاهدان
"

گروه فضای مجازی بهداشت نیوز


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.