title
کد خبر: 2986
00
محققان کانادایی
 واکسن ایدز سال 2017 وارد مرحله دوم آزمایش های بالینی می شود

محققان کانادایی اعلام کردند که نوعی جدید واکسن ایدز (اچ.آی.وی) پس از مشخص شدن بی خطر بودن استفاده از آن در انسان ها در پی آزمایش های مرحله نخست، در سال 2017 وارد مرحله دوم آزمایش های بالینی می شود.

به گزارش بهداشت نیوز،  واکسن SAV001 که روش ساخت آن به طور کامل متفاوت از تلاش های قبلی در این زمینه است، در مرحله دوم آزمایش ها روی 600 نفر در آمریکای شمالی آزمایش خواهد شد تا کارایی آن در پیشگیری از ابتلا مشخص شود.
مرحله اول آزمایش این واکسن بالقوه نشان داد که بدن انسان به خوبی آن را تحمل می کند، اما در آن آزمایش ها کارآیی واکسن در پیشگیری از ابتلا مشخص نشد.
با این حال، تاثیر واکسن در تحریک واکنش سیستم ایمنی بدن بیماران اچ آی وی مثبت، برای محققان نویدبخش بود.
چیل یونگ کانگ از دانشگاه وسترن در کانادا که هدایت این مطالعات را به عهده داشت، گفت: این آزمایش نشان داد که واکسن ما به اندازه زیادی موجب تحریک پادتن های خنثی کننده در بدن می شود؛ این پادتن ها نه تنها یکایک زیرمجموعه های اچ.آی.وی بلکه سایر زیرمجموعه ها را نیز خنثی می کند به این معنی که بسیاری از گونه های مختلف ویروس اچ.آی.وی را هم پوشش می دهد.
نتایج این آزمایش هفته جاری در مجله Retrovirology منتشر شد و محققان اعلام کردند که مجوز ورود این واکسن به مرحله بعدی آزمایش ها در ماه سپتامبر سال بعد میلادی را کسب کرده اند.(ایرنا)


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.