title
کد خبر: 298174
00
ماده واحده «تعیین ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی سال 1405 و سال‌های بعد»

دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تعیین ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی سال 1405 و سال‌های بعد» را که در جلسه 927 مورخ 1405/04/23 شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه 588 شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ را برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش بهداشت نیوز ماده واحده «تعیین ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی سال 1405 و سال­‌های بعد» به شرح زیر است.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه آزاد اسلامی
سازمان سنجش آموزش کشور
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

ماده واحده «تعیین ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی سال 1405 و سال­‌های بعد» که در جلسه 927 مورخ 23‏/04‏/1405 شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه 588 شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می­‌گردد:

«ماده واحده - به استناد مصوبه جلسه ۸۵۲ مورخ 1400/۱۰/7 شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر بازنگری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی بعد از ۴ سال‌ و با توجه به شرایط کشور و کمبودهای زیرساختی شامل نیروی انسانی و زیرساخت­‌های فیزیکی و تجهیزاتی؛ ظرفیت پذیرش این دو رشته در سال ۱۴۰۵ کماکان مطابق ظرفیت اعلامی مندرج در دفترچه آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خواهد بود. بنا بر محدودیت‌های اجرایی و وجود مشکلات متعدد دانشگاه‌های علوم پزشکی در پذیرش دانشجویان جدیدالورود و تأخیر در آغاز سال تحصیلی، 30% از پذیرفته‌شدگان مربوط به ظرفیت فوق‌الذکر، دوره تحصیلی خود را از مهرماه سال ۱۴۰۶ آغاز می‌­نمایند.

تبصره 1- زمان شروع به تحصیل برای سال­‌های تحصیلی ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ در دفترچه انتخاب رشته با دو کد مجزا مشخص می‌گردد تا داوطلبان بر اساس اولویت خود، حق انتخاب داشته باشند.

تبصره 2- دانشگاه آزاد اسلامی در مورد 30% ظرفیت فوق‌­الذکر، متناسب با شرایط و ظرفیت­‌های خود، به‌صورت مستقل تصمیم­‌گیری خواهد کرد.

تبصره 3 - به‌منظور تعیین ظرفیت موضوع این ماده واحده برای سال‌های بعد، کمیته‌ای زیر نظر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل می­‌شود. این کمیته تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۵ پیشنهاد متناظر خود را مبتنی بر اسناد بالادستی، اهداف برنامه هفتم پیشرفت، زیرساخت‌های موجود و نیازهای کشور؛ به این شورا ارائه می­‌نماید».
 
مسعود پزشکیان
رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

 

 
 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.