title
کد خبر: 2931
00
13 هزار فرصت شغلی برای معلولان ایجاد شد

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال 13هزار فرصت شغلی برای افراد دارای معلولیت ایجاد شده است.

به گزارش «بهداشت نیوز» علی ربیعی درهمایش روزجهانی معلولان و تجلیل از مدال آوران پارالمپیک افزود: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده درسال گذشته نیز 25 هزار فرصت شغلی برای افراد دارای معلولیت ایجاد شده بود.

وی تصریح کرد: دولت، صورت مساله مشکلات افراد دارای معلولیت را پاک نکرده است و اگر نارسایی در این زمینه زیاد است، ولی گام های رو به جلویی برداشته ایم.
وزیرکارتاکید کرد: خودمان را موظف کرده ایم که حداقل دستمزد طبق قانون کار را به افراد دارای معلولیت پرداخت کنیم.
ربیعی افزود: از موانع موجود بر سر راه سازمان های ارائه کننده خدمات به افراد دارای معلولیت، ناراحت هستم.
وی خاطرنشان کرد: در مدت دو سال اخیر، تعداد زیادی مجوز سازمان های مردم نهاد فعال در زمینه معلولیت، صادر کرده ایم. 
وی، اجرای برنامه های غربالگری بینایی و شنوایی را از جمله برنامه‌های اجرا شده برای پیشگیری از معلولیت درکشور عنوان کرد.
همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت و تجلیل از مدال آوران پارالمپیک امروز یکشنبه با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، وزیر ورزش و جوانان، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، مسئولان کمیته پارالمپیک و مسئولانی از وزارت آموزش و پرورش و نمایندگان سازمان های مردم نهاد امروز وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
در این همایش از مدال آوران پارالمپیک و نخبگان دارای معلولیت تقدیر شد.
 
منبع: ایرنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.