title
کد خبر: 291828
00
میان اعتراض و آشوب تفکیک است

وزیر علوم در واکنش به اتفاقات اخیر در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه هیچ‌ یک از شهروندان ایرانی توهین به نمادهای ملی، مثل پرچم ایران عزیز را نمی‌پذیرند، گفت: میان اعتراض و آشوب تفکیک است و با آشوبگر در شوراهای انضباطی برخورد جدی می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز حسین سیمایی صراف روز سه شنبه در پیام تصویری و در واکنش به اتفاقات اخیر در دانشگاه ها اظهار داشت: سرمایه‌های نمادین و مشترک ملی متعلق به همه مردم عزیز ایران است. قطعاً هیچ‌ یک از شهروندان عزیز ایرانی توهین به نمادهای ملی، مثل پرچم ایران عزیز، را نمی‌پذیرند.
وی افزود: دانشجویان عزیز فرزندان دلبند ما هستند. دانشگاه مهیای آموزش، پژوهش و نوآوری است. آشوب عده‌ای، در صحن دانشگاه، مخل این فرایند علمی و آکادمیک است و ما به هیچ عنوان با آشوب مماشات نخواهیم داشت و آن را تحمل نخواهیم کرد.
سیمایی صراف اظهارداشت: استادان و دانشجویان عزیز؛ هزاران استاد و دانشجو امروز سر کلاس‌ها هستند و معترضِ آشوب‌اند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: قطعاً با آشوبگر در شوراهای انضباطی برخورد جدی می‌شود و اگر جنبه قضایی داشته باشد، محاکم قضایی ورود خواهند کرد.

 

 
 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • واکسن HPV بالاترین اولویت برای ورود به برنامه ملی واکسیناسیون ایران/نقشه راه ورود واکسن‌های جدید تا ۵ سال آینده 
  • آمپول اسپارتینا را حتما زیر نظر پزشک تزریق کنید/ عوارض آمپول اسپارتیانا
  • تغذیه ناکافی و بی توجهی به علائم، زردی نوزاد را تشدید می‌کند
  • آسیبی که گرمازدگی به مغز، اندام‌ها و جان فرد وارد می‌کند/ چند اصل ساده برای پیشگیری
  • سیگار کشیدن زنجیره اضطراب را در شما محکم‌تر می‌کند!
  • چالش‌های روانی که زنان بیوه به آن دچار می شوند/ خانم های بیوه به سرعت ازدواج نکنند
  • علامت هشداردهنده مهم در عود سرطان مثانه پس از برداشتن مثانه
  • اهمال کاری یا کمال گرایی؟/ اینفوگرافیک
  • ویژگی‌های کرم ضدآفتاب مناسب برای هر فرد/معیار تشخیص خشکی و چربی پوست 
  • تقاضای سازمان انتقال خون از دانشگاه‌ها برای توسعه بانک ملی داوطلبان اهدای سلول‌های بنیادی خون‌ساز + اینفوگرافیک
  • آنچه جان را تهدید می کند ناآگاهی و ترس است؛ شایع ترین سرطان‌هاو علائم هشداردهنده آنها