دیروز و امروز بخش هایی از عرصه جنگلی در چهار منطقه شهرستان گالیکش در آتش سوخت.
به گزارش بهداشت نیوز، رئیس اداره منابع طبیعی گالیکش گفت: آتش سوزی در منطقه جنگلی دره هزاره روستای بش اویلی، روستای گوگل بزرگ و قلی تپه، مهار و خاموش شده است.
منصور ممشلی افزود:در این 3 آتش سوزی، حدود یک هکتار و 600 متر مربع از عرصه جنگلی آسیب دید.
ممشلی افزود: مهار آتش چهارم که از صبح امروز بازهم در منطقه جنگلی روستای بش اویلی آغاز شده، به علت وزش باد، قدری مشکل است.
او علت هر 4 آتش سوزی را عامل انسانی اعلام کرد و گفت: چوپانان و عشایر، آتشی را که برای گرم کردن خود و پخت و پز برپا می کنند کامل خاموش نمی کنند و وزش باد آتش را دوباره شعله ور می کند و حرکت آن را سبب می شود.
او افزود: تلاش برای مهار آتش چهارم و خاموش کردن کامل آن ادامه دارد.
شهرستان گالیکش با 60 هزار نفر جمعیت و 52 هزار هکتار عرصه جنگلی و مرتع در شرق گلستان واقع است./خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان
منبع: زمین آنلاین


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.