title
کد خبر: 246394
00
روند صعودی مشارکت خیّرین سلامت در دوسال ابتدایی دولت سیزدهم

خیّرین حامی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی خیریه ‌ها و خیّرین و طی مراسمی با حضور مدیرکل سازمان ‌های مردم‌ نهاد و خیّرین سلامت وزارت بهداشت، مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش بهداشت نیوز، مهندس محمدجواد حیدری‌پور، مدیرکل سازمان ‌های مردم‌نهاد و خیّرین سلامت، در این نشست گفت: کار خیّرین، امری خداپسندانه، بدون منت و با پی‌گیری است. در وزارتخانه نیز، نگاه شخص وزیر به خیریه و مشارکت‌های اجتماعی جدی است و خوشبختانه روند مشارکت خیّرین سلامت در دوسال ابتدایی دولت سیزدهم، صعودی بوده است.

مدیرکل سازمان ‌های مردم‌نهاد و خیّرین سلامت اظهار کرد: درصدد هستیم که با کمک تخصصی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و ظرفیت خیّرین سلامت، برای حوزه سلامت روان و توانبخشی ‌گام بر‌داریم.

مهندس حیدری‌ پور با اشاره به مطالبات خیرین سلامت مبنی بر رفع بروکراسی ‌های اداری و تعویق روند کار اداری خیران سلامت، افزود: خیّرین سلامت سرمایه اجتماعی نظام سلامت هستند. ایشان سهم و مسئولیت اجتماعی خود را در بحث مشارکت‌های اجتماعی ایفا کرده‌اند و نباید برخی ضوابط قانونی، مانع خیر کثیر این گروه‌ها شود.

وی افزود: در راستای این هدف، مذاکراتی برای رفع موانع روند کاری و اداری این گروه‌ ها در نظر داریم و امیدواریم با حمایت دولت و مجلس مردمی شاهد رفع موانع و توسعه حداکثری خدمات هموطنان عزیزمان باشیم.

 وی در ادامه یکی از مطالبات وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی را تشکیل شورای عالی خیّرین وزارت بهداشت که متشکل از برخی معاونان وزارتخانه و منتخب خیّرین کشور است، عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در وزارت بهداشت، برای حمایت از بیماری‌های خاص کارگروه‌هایی  تشکیل شده و به زودی شاهد اخبار خوبی خواهیم بود.

مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیّرین سلامت تصریح کرد: امیدواریم هم‌ راستا با همت بیشتر نیک‌اندیشان عرصه سلامت در اجرای پروژه‌های عمرانی متولیان نیز، سهم خود را افزایش داده و با این مهم، خیّرین را دلگرم کنند.

گفتنی است، خیّرین حاضر در این مراسم، از طریق دو موسسه خیریه بیمارستان‌های روان‌پزشکی رازی و توان‌بخشی رفیده وابسته به مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در اجرای پروژه‌های عمرانی و تامین مایحتاج بیماران دو بیمارستان و خانواده‌های‌شان مشارکت دارند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.