title
کد خبر: 239754
00
ورزش برای توان‌یابان
معلولیت مانع حرکت نیست، ورزش کن و بهترین نسخه خودت باش!

ورزش کردن به صورت انفرادی یا گروهی برای افراد سالم هیچ محدودیتی ندارد؛ اما افراد با داشتن محدودیت جسمی هم نباید از فعالیت‌های گروهی و ورزش کردن دست بردارند.

کافه سلامت: ورزش کردن به صورت انفرادی یا گروهی برای افراد سالم هیچ محدودیتی ندارد؛ اما افراد با داشتن محدودیت جسمی هم نباید از فعالیت‌های گروهی و ورزش کردن دست بردارند. این افراد می‌توانند با استفاده از برخی لوازم و ابزارهایی مثل ویلچرهای مخصوص تیم‌های ورزشی و یا حتی برخی ورزش‌های گروهی مثل گلبال که مخصوص نابینایان است، همچنان تحرک و آمادگی جسمانی خود را حفظ کنند. ویدئوی    «معلولیت مانع حرکت نیست، ورزش کن و بهترین نسخه خودت باش!»       را در همین باره تماشا کنید.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.