title
کد خبر: 239637
00
مرغ در میادین کمتر از قیمت مصوب توزیع می‌شود

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش 4 برابری ورود مرغ گرم به استان تهران نسبت به ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر توزیع مرغ در میدان بهمن تهران کمتر از قیمت مصوب انجام می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز،  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مسعود امرالهی مدیر دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی  با اشاره به آرامش موجود در تولید و توزیع مرغ گرم در بازار، گفت: با پیگیری‌های انجام شده شاهد افزایش روند جوجه‌ریزی طی چند روز گذشته و افزایش تولید مرغ گرم هستیم. 

وی ادامه داد: میزان ورود مرغ گرم به استان تهران نسبت به ابتدای سال جاری 4 برابر شده و در حال حاضر توزیع مرغ در میدان بهمن تهران کمتر از قیمت مصوب است.  

امرالهی با تاکید بر این که روند افزایش تولید مرغ ادامه‌دار خواهد بود، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که روند قیمتی در بازار مرغ گرم نزولی بوده است. 

وی با اشاره بر تشدید نظارت بر بازار مرغ گرم در استان‌های شمالی کشور، یادآور شد: نیروهای متخصص دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی و همچنین دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی در بازدیدهای انجام شده از مرغداری‌های استان‌های شمالی، با مرغداری‌هایی مواجه شدند که سن گله آنها بیش از سن مصوب بود و گاها تا 63 روز می‌رسید؛ این واحدهای متخلف به تعریزات معرفی شدند. 

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: از ابتدای طرح تشدید نظارت، حدود 96 هزار و 373 مورد بازرسی در حوزه مرغ در سراسر کشور انجام شده که 18 هزار و 590 پرونده به تعزیرات معرفی شده است.

منبع: سراج24


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.