title
کد خبر: 225039
00
فضای دانشگاه علوم پزشکی کرمان آرام است

فضای دانشگاه علوم پزشکی کرمان آرام است/برگزاری حضوری کلاس‌ها دکتر مهدی احمدی‌نژاد، با ابراز بی‌اطلاعی از اینکه آیا بین بازداشت شدگان حوادث اخیر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده یا خیر؟ در ادامه به ایسنا گفت: فضای این دانشگاه خوشبختانه آرام است و کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود. او، درباره موضع دانشگاه علوم پزشکی کرمان نسبت به اتفاقات اخیر می‌گوید: دانشگاه یک نهاد علمی است و موضع ما نیز کاملا علمی خواهد بود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: محیط دانشگاه،محیطی کاملا علمی، تحقیقاتی و آموزشی است و انتظار می رود دانشجویان به درس خود توجه داشته و به‌موقع سرکلاس های درس حضور پیدا کنند. احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که آیا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان هیچگونه تجمعی صورت نگرفته است؟ گفت: اطلاع خاصی ندارم اما براساس گزارشاتی که به بنده داده شده، هیچگونه تجمع اعتراضی در این مجموعه صورت نگرفته است.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر مهدی احمدی‌نژاد، با ابراز بی‌اطلاعی از اینکه آیا بین بازداشت شدگان حوادث اخیر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده یا خیر؟ در ادامه به ایسنا گفت: فضای این دانشگاه خوشبختانه آرام است و کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

او، درباره موضع دانشگاه علوم پزشکی کرمان نسبت به اتفاقات اخیر می‌گوید: دانشگاه یک نهاد علمی است و موضع ما نیز کاملا علمی خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: محیط دانشگاه،محیطی کاملا علمی، تحقیقاتی و آموزشی است و انتظار می رود دانشجویان به درس خود توجه داشته و به‌موقع سرکلاس های درس حضور پیدا کنند.

احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که آیا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان هیچگونه تجمعی صورت نگرفته است؟ گفت: اطلاع خاصی ندارم اما براساس گزارشاتی که به بنده داده شده، هیچگونه تجمع اعتراضی در این مجموعه صورت نگرفته است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.