کد خبر: 20648
تاریخ انتشار: چهارشنبه 10 خرداد 1396 - 21:00
"سعد جباری" رئیس نیروهای امنیتی شرکت در این باره گفت: " ما تعدادی از زنان را در شرکت استخدام کرده ایم که جز در مناطق حائل و الباحة حضور خواهند داشت، این دو منطقه نیز متعاقبا تحت پوشش نیروهای امنیتی زنان سعودی قرار خواهد گرفت.
شرکت ملی نفت عربستان سعودی "أرامکو" در راستای آنچه «فعال کردن نقش زنان در عربستان سعودی» می نامد، برای اولین بار تعدادی از زنان را در نیروهای امنیتی و حراست تأسیسات این شرکت به خصوص در نقاط بازرسی و تفتیش به کار گماشت.
"سعد جباری" رئیس نیروهای امنیتی شرکت در این باره گفت: " ما تعدادی از زنان را در شرکت استخدام کرده ایم که جز در مناطق حائل و الباحة حضور خواهند داشت، این دو منطقه نیز متعاقبا تحت پوشش نیروهای امنیتی زنان سعودی قرار خواهند گرفت."



تابناک باتو
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.