title
کد خبر: 18301
00
 صحبت کردن از آنچه در این جزیره می‌گذرد ممنوع است! + عکس

هیچ زنی حق ورود به این جزیره در ژاپن را ندارد و مردان نیز نباید رازهای آنجا را فاش کنند.

جزیره ای به نام اوکینوشیما در جنوب غربی ژاپن وجود دارد که فقط مردان حق ورود به آنجا را دارند،ضمن اینکه خروج هرچیزی به عنوان سوغاتی از این جزیره و بازگو کردن  آنچه در آنجا می گذرد، ممنوع است.
گفتنی است که قرار است به احتمال زیاد این جزیره به عنوان میراث جهانی در یونسکو ثبت شود که در آنصورت طبق گفته یکی از ریش سفیدان آنجا قوانین حاکم بر اوکینوشیما سخت تر خواهد گشت.نکته جالب دیگر این جزیره وجود یک معبد به نام موناکاتا تایشا اوکیتسومیا است که در آنجا مراسمی برای امنیت کشتی ها برگزار می شود لذا  قبلها نیز محلی برای مبادلاتی بین چین و کره بوده است.
لازم به ذکر است که نتیجه تصمیم نهایی درباره ثبت این جزیره در فهرست میراث جهانی در نشستی که ماه ژوئیه قرار است برگزار شود از سوی کارشناسان مربوطه رسما اعلام خواهد شد، همچنین به خاطر قوانین سختی که بر این جزیره حاکم است تصاویر زیادی از آنجا در دسترس نیست که به وضوح جزئیات داخل این جزیره را نشان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.