title
کد خبر: 168386
00
پاسخ جالب خانم زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه به سخنان ژنرال آلمانی ناتو

خانم ماریا زاخارووا ، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به سخنان یک ژنرال آلمانی ناتو جلب کرد که در مصاحبه خود روسیه را کشور مخالف ناتو خواند.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از اسپوتنیک،  سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در فیس بوک نوشت " 21 اکتبر ، روزنامه Dagens Nycheter مصاحبه ای با ژنرال فولمر، رئیس فرماندهی عملیاتی" شمال " نیروهای مسلح متحده ناتو در اروپا را منتشر کرد. از نظر وی ، روسیه بطور خستگی ناپذیر در تلاش است در " مشارکت نزدیک " بین سوئدی ها و اعضای ناتو شکاف به وجود آورد".

این ژنرال آلمانی در پاسخ به سوال یک خبرنگار  که گفته بود آیا این بدان معناست که ناتو روسیه را دشمن می داند ، پاسخ داده بود : "با توجه به تاریخ مشترک ما ، دشمن کلمه ای بسیار قوی است. روسیه مخالف است."


سخنگوی  وزارت امور خارجه روسیه خاطر نشان کرد : "با در نظر گرفتن تاریخ مشترک ما که چنین ژنرال های آلمانی باید آن را بهتر بدانند: کشور ما دشمن فاشیسم و ​​نازیسم بود." سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت : "آلپ و دانوب به یاد دارند که چه کشوری آزادی را برای مردم اروپا به ارمغان آورد" اما اعضای ناتو شروع به هذیان گفتن و ایراد سخنان بی معنا کرده اند".


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.