title
کد خبر: 15305
00
لحظه وحشتناکی که مرد عصبانی در پمپ بنزین آفرید + عکس

این مرد در حالی که شیلنگ پمپ بنزین را در دست داشت تلاش کرد تا با استفاده از یک فندک خود را به آتش بکشد.

تصاویری که به تازگی از دوربین مدار بسته یک پمپ بنزین در شهر " گریسبای " انگلیس تهیه شده است لحظه وحشتناکی را نشان می دهد. " ویلمان تاس زوکیس " 40 ساله در حالی که شیلنگ پمپ بنزین را در دست داشت تلاش کرد با استفاده از یک فندک خود را به آتش بزند که با هوشیاری متصدی پمپ بنزین ناکام ماند.


این متصدی هوشیار پمپ بنزین که متوجه رفتار مشکوک وی شده بود اقدام به روشن کردن تلمبه پمپ بنزین نکرد. گفته می شود این مرد مبتلا به بیماری افسردگی بوده است.
گفتنی است  ویلمان " اخیرا در دادگاه حاضر شد و دادگاه  وی را بخاطر این رفتار مخاطره آمیزش  به 16 ماه زندان محکوم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.