title
کد خبر: 13106
00
ندای ۱۱۲ هلال احمر خراسان رضوی در 10 خط فعال است

رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: در سامانه تلفنی ۱۱۲ جمعیت هلال احمر خراسان رضوی5خط فعال است و این تعداد خطوط در تعطیلات نوروز به ۱۰ خط افزایش یافته است.

به گزارش بهداشت نیوز، حسن گودرزی اظهار داشت: در مرکز کنترل هماهنگی و کنترل عملیات تمامی اطلاعات حوادثی که در سطح استان صورت می‌گیرد ثبت و هدایت شده و پس از جمع‌‌بندی، گزارشات آن را به سازمان امداد و نجات کشور منعکس می‌شود.

وی افزود: در مرکز کنترل عملیات ۳ فعالیت عمده داریم که از جمله ‌آن می‌توان به پاسخگویی سامانه پاسخگویی ۱۱۲ اشاره کرد که توسط اپراتورهای مربوطه صورت می‌گیرد و پس از دریافت گزارشات و حوادث، نیروهای نزدیک‌ترین پایگاه امدادی به محل حادثه اعزام می‌شوند و در سامانه تلفنی ۱۱۲ جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ۵ خط فعال است و این تعداد خطوط در تعطیلات نوروز به ۱۰ خط افزایش می‌یابد تا شاهد اشغال این خط امدادی و انتظار نیازمندان به امدادرسانی در پاسخگویی به آن‌ها نباشیم‌.

رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه اقدام دیگر این مرکز در بحث پوشش‌دهی ارتباطات رادیویی است، خاطرنشان کرد: در سطح استان با توجه به ایجاد ۱۰ سایت و وجود خودروی پیشرفته TERU که مجهز به سیستم ارتباطات پیشرفته و ویدیو کنفرانس است و در هر نقطه‌ای از سطح استان امکان برقراری ارتباط با مرکز فرماندهی عملیات مربوطه میسر است.

گودرزی تصریح کرد: مورد بعدی در بحث مستندسازی است که توسط کارشناس مربوطه در سامانه یکپارچه مدیریت اطلاعات تحت عنوان RAROMIS که یکی از نقاط قوت پاسخگویی به حوادث است ثبت می‌شود و در این سامانه اطلاعات مکانی سطح کشور اعم از نقاط حادثه خیز و پرخطر و همچنین تعداد حوادث صورت گرفته در ۷ سال اخیر و اطلاعات دستگاه‌های همکار و تمام راه‌های دسترسی اصلی و فرعی و جمعیت مستقر در شهرها و روستاها قابل بهره‌برداری و رویت است.

وی تاکید کرد: قابلیت بارز این سامانه پس از وقوع حادثه و واگذاری اطلاعات، گرفتن خروجی اکشن‌پلان یا برنامه‌های عملیاتی بوده است.

رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به اینکه امکان نظارت تصویری محورهای مواصلاتی خراسان رضوی از طریق دوربین‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فراهم شده است، بیان کرد: هم‌اکنون ۴۸ تصویر از جاده‌های استان و ۵ تصویر از راه‌های حاشیه شهر مشهد قابل رویت است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!