title
کد خبر: 12808
00
استاندار اردبیل در بازدید از پست های هلال احمر: وقف وقت خویش برای خدمت به مردم در ایام تعطیلات مایه مباهات است

استاندار اردبیل گفت: وقف وقت خویش برای خدمت به مردم در ایام تعطیلات مایه مباهات است.

به گزارش بهداشت نیوز، مجید خدابخش ظهر روز 29 اسفند ماه در بازدید از پست های جمعیت هلال احمر اردبیل تصریح کرد: مایه مباهات و فخر است که انسان های فداکار و مومن در این ایام تعطیل به جای حضور در کنار خانواده های خود، ایام تعطیل خویش را وقف خدمت به هم میهنان خویش می کنند.

وی با قدردانی از اعضا، داوطلبان و کارکنان جمعیت هلال احمر تصریح کرد: این چنین افرادی موجب می شوند که هموطنان با خیال آسوده به سفرهای نوروزی بروند.

خدابخش با اشاره به اینکه حضور امدادگران در کنار مردم موجب آرامش آنها در طول سفر می شود، ادامه داد: هر چقدر این حضور پررنگ تر باشد به همان اندازه تاثیرگذاری بیشتری دارد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.