title
کد خبر: 99425
00
جناب سرهنگ قربانی همسر دوم شد

مأموران کلانتری ۱۶۳ ولنجک در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ مشکوک یک سرهنگ بازنشسته در خانه‌اش خبر دادند.

به گزارش بهداشت نیوز:  دختر جوانی که چند روز قبل پدرش به دست نامادری‌اش به قتل رسیده بود از بازپرس پرونده برای قاتل درخواست قصاص کرد.

این جنایت ساعت ۷ صبح سه‌شنبه ۴ دی رخ داد. مأموران کلانتری ۱۶۳ ولنجک در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ مشکوک یک سرهنگ بازنشسته در خانه‌اش خبر دادند.

در تحقیقات اولیه همسر مرد میانسال مدعی بود که وی دست به خودکشی زده است. اما در بررسی‌های صورت گرفته مدارکی بدست آمد که حکایت از وقوع جنایت داشت.

بدین ترتیب به دستور بازپرس سجاد منافی آذر، زن میانسال دستگیر شد و به قتل همسرش اعتراف کرد. او مدعی شد که همسر دوم این مرد بوده و از آزار و اذیت و بدرفتاری‌های همسرش خسته شده و نقشه قتل او را اجرا کرده است.

درحالی که متهم دو فرزند از مقتول داشت، اما بررسی‌ها نشان می‌داد که این مرد از همسر اولش نیز دختری ۳۴ ساله دارد که از محل زندگی او اطلاعی در دست نیست.

با دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، این دختر شناسایی و به دادسرا احضار شد. وی در تحقیقات اولیه خواهان قصاص نامادری خود شد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.