title
کد خبر: 98790
00
 افزایش آلودگی هوا در تهران از فردا

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه هوای تهران هم اکنون در شرایط سالم قرار دارد، گفت: تا فردا (۱۵ دی) افزایش نسبی در غلظت برخی آلاینده‌ها مشاهده می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز:مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه هوای تهران هم اکنون در شرایط سالم قرار دارد، گفت: تا فردا (۱۵ دی) افزایش نسبی در غلظت برخی آلاینده‌ها مشاهده می‌شود.

حسین شهبازی اظهارکرد: پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده افزایش میزان ناپایداری جوی در بعدازظهر امروز (۱۴ دی) است و در برخی ساعات وزش باد بالاتر از ۵ متر بر ثانیه از سمت نواحی غربی - جنوب‌غربی انتظار می‌رود.

وی با بیان اینکه به تدریج از ساعات ابتدایی فردا (۱۵ دی) از میزان ناپایداری جوی کاسته می‌شود، تصریح کرد: تنها در برخی ساعات به ویژه عصرگاه وزش باد موثر به بزرگی بین ۳ تا ۵ متر بر ثانیه انتظار می‌رود.

به گفته مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، همچنین تا روز آینده دمای هوا در پایتخت روند افزایشی خواهد داشت.

شهبازی با اشاره به اینکه بر اساس نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا، وضعیت کیفی هوای اکثر مناطق شهر تهران طی امروز (۱۴ دی) در شرایط سالم است، گفت: انتظار می‌رود تا فردا (۱۵ دی) افزایش نسبی در غلظت برخی آلاینده‌ها از جمله ذرات معلق مشاهده شود.

وی در پایان با بیان اینکه کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته پایتخت منتهی به ۱۱ صبح امروز با شاخص میانگین ۷۳ در شرایط سالم قرار داشت، اظهار کرد: کیفیت هوای هم اکنون نیز با شاخص میانگین ۷۵ همچنان در شرایط سالم است.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.