title
کد خبر: 98601
00
درمان اختلالات عصبی با دستگاه محرک جدید

محققان دانشگاه برکلی کالیفرنیا یک دستگاه محرک عصبی جدید ساختند که قادر است جریان الکتریکی مغز را شنود و آن را به صورت آنی شبیه سازی کند.

به گزارش بهداشت نیوز: این دستگاه جدید که WAND نام دارد به صورت خودکار و بی سیم عمل می کند و برای درمان رعشه و تب فلج کننده در بیماران مبتلا به اختلالات عصبی کاربرد دارد.

این دستگاه به محض یادگیری نحوه تشخیص علایم تب یا رعشه می تواند پارامترهای شبیه سازی سیگنال های مغزی را به گونه ای تنظیم کند که مانع حرکات ناخواسته بیمار شود. از آنجا که این سیستم به طور همزمان قابلیت ضبط سیگنال ها و تحریک مغز را دارد و در یک چرخه بسته عمل می کند،قادر است این پارامترها را به صورت آنی تنظیم کند.

محققان در تلاشند تا با توسعه این فناوری امکان تشخیص بهترین شیوه تحریک مغز هریک از بیماران را توسط این سیستم فراهم کنند تا بهترین نتایج ممکن به دست آید.

دستگاه WAND قادر است فعالیت الکتریکی را روی 128 کانال یا از 128 نقطه مغز ضبط کند. این در حالی است که سایر سیستم های بسته حداکثر 8 کانال را ضبط می کنند. محققان در آزمایشات اولیه این دستگاه توانستند حرکات خاص بازوی میمون رزوس را شناسایی کرده و به تاخیر اندازند. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Biomedical Engineering منتشر شده است.

ایرنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.