title
کد خبر: 97180
00
قاتل خاموش ۵ نفر را روانه بیمارستان کرد

۵ نفر بیمار در پی مسمومیت با گاز coدر شهرستان نیمروز به بیمارستان منتقل شدند

خالدی سخنگوی اورژانس در گفتگو با خبرنگار بهداشت نیوز:  در مرکز زابل،چهار شنبه شب ۲۸ آذر ماه جاری ۵ نفر درشهرستان نمیروز با منوکسید کربن مسموم شدند.
در پی وقوع این حادثه و اعلام موضوع مقارن با ساعت ۲۰:۲۰به مرکز پیام فوریتهای پزشکی زابل،بلافاصله ۲ تیم امدادی از پایگاه اورژانس جاده ای ادیمی و شهری شماره یک به محل حادثه اعزام و در مدت زمان کمتر از ۴ دقیقه بر بالین بیماران حاضر و اقدامات درمانی اولیه را آغاز نمودند.
بر اساس این گزارش، ۵ نفر بیمار این حادثه که دچار مسمومیت با منوکسید کربن شده بودند پس از دریافت اقدامات درمانی لازم توسط تکنسین های اورژانس ۱۱۵ جهت ادامه درمان به بیمارستان امیرالمؤمنین علی زابل منتقل شدند.

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.