title
کد خبر: 89753
00
فوت عابرپیاده 60 ساله بر اثر بی‌احتیاطی راننده کامیون

رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از فوت مرد 60 ساله بر اثر برخورد یک کامیون تانکر آب در خیابان سعدی خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز: سرهنگ احسان مؤمنی رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اظهار کرد: در ساعت ۲۳ شب گذشته یک کامیون تانکر آب با عابری پیاده برخورد می‌کند که منجر به فوت وی می‌شود.

سرهنگ مؤمنی افزود: علت این تصادف که در تقاطع خیابان‌های سعدی و منوچهری اتفاق افتاده، حرکت در خلاف جهت و عدم توجه به جلو از سوی راننده کامیون بوده که در نهایت باعث فوت عابر پیاده می‌شود که مردی حدوداً ۶۰ ساله بوده است.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: در ساعات شب که معابر خلوت است، رانندگان بیش از پیش قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را مد نظر قرار دهند و از ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز پرهیز کنند تا شاهد وقوع چنین حوادث ناگواری نباشیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.