کد خبر: 83499
تاریخ انتشار: پنجشنبه 22 شهريور 1397 - 06:50
دکتر چمران حدود پنج ماه از شروع جنگ تحمیلی با توجه به نداشتن امکانات لازم اولین موشک دست ساز ساده را میسازد و به آزمایش میگذارد. فردی که پشت موشک است شهید ناصر فرج الله است و رزمندگان دیگری هم مشغول کارند که در تصاویر دیگری است.
اولین موشک دست ساز ایران آماده آزمایش (۳۸ سال قبل) - اینجا دب حردان جنوب شهر اهواز است و اواخر سال ۱۳۵۹، یعنی شهر اهوازی که بخاطر جنگ تعطیل بود. در چنین شرایطی دکتر چمران حدود پنج ماه از شروع جنگ تحمیلی با توجه به نداشتن امکانات لازم اولین موشک دست ساز ساده را میسازد و به آزمایش میگذارد. فردی که پشت موشک است شهید ناصر فرج الله است و رزمندگان دیگری هم مشغول کارند که در تصاویر دیگری است.

ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.