title
کد خبر: 83076
00
ماجرای تکان‌دهنده عضویت دختر آقای وزیر در داعش

بسیاری از سران داعشی در کنار اقدامات تروریستی و ضدانسانی، از نظر درگیری‌ها و بیماری‌های جنسی نیز، شایان تامل هستند.

به گزارش بهداشت نیوز: ماجرای عجیب ازدواج دختر وزیر سابق چچنی با یکی از سران داعش توجه بسیاری از رسانه‌های ترکیه را به سوی خود جلب کرد.

صدا دودورکایف، دختر آسو دودورکایف از وزرای سابق چچن در ماه گذشته در یکی از خانه‌های تیمی پنهان در استانبول، همراه با چهار داعشی دیگر دستگیر شدند.

در بازجویی‌های اولیه مشخص شد که خانم دودورکایف یکی از چهره‌های مهم گروه تروریستی تکفیری داعشبوده و روایت زندگی او شایان توجه است.

این دختر چچنی در سال 2014 میلادی ابتدا در فضای مجازی با یکی از سران داعشی به نام "حمزات" آشنا شده و به منظور ازدواج با او از چچن به سوریه گریخته و در یکی از اردوگاههای داعش خود را به عقد او در آورده است.

انتشار خبر این ازدواج، پدر او را مجبور به استعفا از پست وزارت کرد و دختر آسو دودورکایف در دست داعشی‌ها گرفتار شد.

پس از مدتی، حمزات که به عنوان یکی از فرماندهان نزدیک به رئیس شاخه نظامی داعش شناخته می‌شد، در یک عملیات کشته شد و خانم دودو کایف تصمیم گرفت که نزد خانواده خود در چچن بازگردد، اما داعش به او اجازه نداد. چرا که عمر الچچنی (شیشانی) تصمیم گرفته بود این بیوه جوان را به عقد خود درآورد.

طارقان تیموراز ویچ باتراشویلی یا همان عمر الشیشانی، پس از آنکه بیوه مزبور را به صورت اجباری به عقد خود درآورد، در عملیات نیروهای ائتلاف آمریکایی ضد داعش کشته شد و همسرش را با دو فرزند تنها گذاشت.در همین زمان بود که ابوسعد الشیشانی یعنی برادر عمر الشیشانی جای خالی برادر خود را پر کرد و به عنوان فرمانده نظامی داعش برگزیده شد. او سریعاً به همسر برادر کشته شده خود پیام داد که باید هرچه زودتر به عقد او در آید.

اما صدا دودور کایف در مقابل خواسته او مقاومت کرد و تن به ازدواج سوم نداد. به همین دلیل الشیشانی هم عصبانی شده و تصمیم گرفت همسر برادر خود را به عنوان نیروی آماده انجام عملیات انتحاری به ترکیه بفرستد. دودورکایف در استانبول دستگیر شد و الشیشانی هم در دیرالزور سوریه، کشته شد.

ماجرای این زن جوان بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های ترکیه پیدا کرده و نشان می‌دهد که در اردوگاه‌های داعش علاوه بر تهدید ترور و شکنجه، در خصوص انحرافات جنسی هم حاشیه‌های فراوانی وجود داشته است.

منبع:تسنیم


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند