title
کد خبر: 79070
00
همدستی پسر و نامادری برای قتل پدر

پسر بی رحم به همراه نامادری و همسرش سناریوی قتل وحشتناک پدر خود را رقم زد.

به گزارش بهداشت نیوز: سرهنگ علی اکبر بای، رئیس پلیس رامیان گفت: در اوایل مردادماه امسال جسد سوخته یک مرد در دره پیدا شد که این موضوع حاکی از آن بود خودرویی به ته دره پرتاپ شده و در نهایت به سوختن خودرو و سرنشینش منجر شده است.

وی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، پرونده به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

بای افزود: فرزند متوفی به نام مسعود که همراه وی بوده، اذعان داشت پدرم به علت سرعت بالا و کنترل نکردن خودرو به سمت دره منحرف شد، اما من به موقع از خودرو بیرون پریدم.

وی گفت: پلیس با شنیدن اظهارات متناقض پسر متوفی و بررسی صحنه با شگرد‌های پلیسی پرده از راز یک جنایت برداشت.

رئیس پلیس رامیان افزود: پسر چاره‌ای جز اعتراف به قتل پدر نداشت و اقرار کرد که با توطئه نامادری و همسر خود، ابتدا با خوراندن قرص خواب به مقتول، وی را مسموم و سپس با ضربه زدن به سر وی، مقتول را به قتل رسانده اند.

وی گفت: قاتل به همراه ۲ همدستش دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.