سارقان حرفه ای باتری های خودروی سواری در شرق پایتخت توسط پلیس دستگیر شدند.
به گزارش بهداشت نیوز: سرهنگ کیانوش عزیزی، رئیس کلانتری ۱۵۹ بیسیم در رابطه با بازداشت دو سارق باتری های خودروهای سواری در شرق تهران خبر داد و گفت: بنابر گزارشات محلی مشخص شده بود که در خانه ای در خیابان منصور، افراد مشکوکی رفت و آمد دارند که مظنون به سرقت هستند.
وی افزود: با توجه به این موضوع و هماهنگی های قضایی، ماموران تجسس کلانتری در محل حضور یافتند و در خانه دو فرد ۲۴ و ۳۰ ساله را بازداشت کردند که مظنون به سرقت بودند و در خانه آنها دو باتری کارکرده نیز کشف شد.
سرهنگ عزیزی در ادامه گفت: با توجه به این موضوع متهمان به کلانتری دلالت داده شدند که در بازجویی از آنها مشخص شد هر دو نفر شبها با یک خودروی ون در شرق تهران گشت می زدند و فردی که در باز کردن باتری خودروهای سواری تبحر داشت، باتری ها را باز می کرد و خیلی سریع به داخل ون پرتاب می کرد و بعد از آن سراغ خودروی بعدی پارک شده می رفتند و به این ترتیب هر شب تعداد ۸ الی ۹ خودرو را هدف سرقت قرار می دادند.
وی در ادامه گفت: با توجه به اهمیت موضوع، سریعا ماموران به محل اعلامی سارقان اعزام شدند که آنها مدعی بودند اموال را در آنجا به مالخر فروخته بودند. فرد مالخر که در یک گاراژ کار می کرد، بعد از بازداشت توسط ماموران تجسس کلانتری مدعی شد اموال سرقتی را از متهمان خریده و به قیمت ۹۰ الی ۱۲۰ هزار تومانی می فروخته است.
رئیس کلانتری ۱۵۹ بیسیم در پایان گفت: از این گاراژ نیز تعداد ۵۰ باتری سرقتی کشف و به همراه متهم به کلانتری دلالت داده شد. تحقیقات درباره این پرونده همچنان جریان دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.