title
کد خبر: 73858
00
نجات دختر نوجوان از خودکشی

فرمانده انتظامی گنبد کاووس از نجات جان دختری که قصد خودکشی داشت، توسط مأموران گشت کلانتری 11 این شهر خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز: سرهنگ «محمود علی‌فر» اظهار کرد:‌ در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد اقدام به خودکشی بر روی پل آهنی در یکی از خیابان‌های اصلی و پر تردد سطح شهرستان، بلافاصله موضوع به جهت حساسیت زیاد بصورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: اکیپ گشت کلانتری ۱۱ شهرستان بلافاصله پس از کسب خبر در محل حضور پیدا کرد و مشخص شد، دختر نوجوانی روی لبه پل آهنی ورودی شهر ایستاده و قصد خودکشی دارد.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس ادامه داد: مأموران حاضر در صحنه با حفظ خونسردی و هوشیاری و بهره‌گیری از فنون روان‌شناسی، نوجوان ۱۸ساله را از اقدام به خودکشی منصرف کردند.

علی‌فر تصریح کرد: دختر نوجوان نجات یافته از مرگ، مشکلات خانوادگی را علت اقدام به این عمل دانست.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس خاطرنشان کرد: نهایتاً این دختر پس از اقدامات قانونی صحیح و سالم تحویل خانواده‌اش شد.

 

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.