title
کد خبر: 72507
00
انفجار مهیب در مغازه خشکشویی

انفجار مهیب در مغازه خشکشویی منجر به بروز آتش‌سوزی شد.

به گزارش بهداشت نیوز: ساعت ۲۱:۴۰ شب گذشته انفجار در یک مغازه خشکشویی به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بی‌درنگ زنگ ایستگاه‌های ۳۶ و ۱۳۱ توسط ستاد فرماندهی این سازمان به صدا درآمد و آتس‌نشانان به همراه خودروی ویژه حمل دستگاه تنفسی به محل حادثه در مینی‌سیتی، شهرک صدف حرکت کردند.

رضا امیری یگانه؛ معاون منطقه سه عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: در قسمت زیرزمین یک مغازه خشکشویی، به علتی نامعلوم انفجار مهیبی رخ داد و درپی آن شعله‌های آتش به داخل مغازه خشکشویی که در بالای زیرزمین قرار داشت، سرایت کرد.

وی با اشاره به انتشار دود و آتش زیاد از محل انفجار، تصریح کرد: آتش‌نشانان با حضور در محل حادثه، بلافاصله به دو گروه تقسیم شده؛ گروه اول با قطع برق و گاز مغازه به ایمن‌سازی محل پرداخته و گروه دوم نیز با مجهزشدن به دستگاه تنفسی و با استفاده از چند بند لوله آبرسانی، مشغول مهار آتش شدند.

معاون منطقه سه عملیات آتش نشانی افزود: با تلاش فراوان آتش‌نشانان، آتش به سرعت مهار و از سرایت آن به سایر مغازه‌ها جلوگیری شد.

بنابر اعلام پایگاه خبری ۱۲۵؛ علت وقوع انفجار و آتش‌سوزی توسط کارشناسان منطقه سه عملیات آتش‌نشانی تهران در حال بررسی است همچنین نیروهای آتش‌نشانی پس از مهار و خاموش کردن کامل این حریق، محل حادثه را ایمن کردند.

 

منبع: تسنیم

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.